Klantenbeoordelingen

 • Hejud ring

  Op de tuinfair in hoogwoud de hejud ring gekocht. Eenmaal thuis bleek de ring toch te klein. Na contact gezocht te hebben, de ring zonder probleem voor een maat groter geruild. De volgende dag de ring al geleverd, terwijl ik de ring die ik nog had, nog terug moest sturen! Geweldig! Bedankt voor het in mij gestelde vertrouwen.
  23-5-2018
 • HeJud

  Op de fair in Apeldoorn de ring HeJud gezien. Veel later toch via via de website besteld want ik vond echt nergens zoiets moois. Helaas bleek door medicijnen mijn vingers opgezet te zijn en te blijven. Dus de ring past niet. Zonder problemen kon de ring geruild worden voor een grotere maat. Nu de bijpassende oorbellen besteld. Net zo prachtig en mooie kwaliteit als de ring! Super service..........................
  5-9-2017
 • Enorm blij met mijn HeJud ring

  Een geweldige ring gekocht tijdens de Landgoedfair te Beesd (augustus 2017). Fijne service en supervriendelijke dames! Ik geniet enorm van mijn nieuwe aankoop, dit smaakt naar meer! Nogmaals hartelijk dank!
  19-8-2017
 • Oogjesring

  Er was een klein stukje parelmoer af en niet meer te maken. Ook niet meer leverbaar maar wat een SUPER service. Gewoon na twee jaar een andere ring gratis gekregen. Op de Fair in Marienwaerdt. Heel erg bedankt. Ik ga zeker nog vaker bij jullie bestellen. Hartelijke groet van Lida Fokker
  18-8-2017
 • ongelijke egel- ring licht

  Prima service, levering binnen 1dag en dat op zaterdag ! Ring perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.
  24-4-2017
 • Bolletjes ring

  Echt een mooie ring! Losse balletjes op zilveren draad. Dinsdagmiddag besteld en woensdagochtend al in de brievenbus. Goed verpakt met een mooi strikje er omheen, samen met nog een echt lief handgeschreven briefje erbij! Bedankt voor de snelle levering! Jammer dat veel ringen (die ik mooi vind) niet op voorraad zijn. Een reden te meer om de website vaker te bezoeken en misschien weer wat te bestellen!
  2-3-2017
 • touwring

  Prachtige zware ring. Prima contact. Snelle levering kortom zeer tevreden en smaakt naar meer!
  9-6-2016
 • Slippers

  Jaren geleden (ik weet niet precies hoe lang maar ik denk 5 jaar ongeveer) heb ik de slippers met kralen gekocht. Ze zijn leuk voor naar het strand, maar 's avonds onder een jurkje staan ze ook heel leuk vanwege de leuke gekleurde kralen. Wat ik erg fijn vind, is dat ze ook nog eens heel lekker lopen door de dikke zool. Het meest geweldige vind ik toch wel de kwaliteit, na +/- 5 jaar draag ik de slippers nog steeds. Er is nog geen kraal vanaf en de zool is nog net zo dik als in het begin. Dit zijn dus de perfecte slippers om lekker op te lopen en om er leuk uit te zien!
  22-5-2016
 • Oorbellen

  Super mooie oorbellen gekregen van mijn dochter. Kwaliteit super goed en ze blijven heel erg mooi!! Echt een aanrader!!
  28-2-2016
 • Prachtige Wessel armband

  Via de site de Wessel armband S besteld, en ik ben super tevreden! Armband is van hele mooie kwaliteit, en bovendien goede en snelle service. Draag de armband nu al een tijdje en hij ziet er nog steeds uit als nieuw. Zeker een aanrader voor iedereen :)
  28-2-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie: *